Lilu, Lilu, crocodilu'

în stoc
SKU
a250409
55.00 LEI
Pe scurt
Alatura-te talentatului Lilu intr-una dintre aventurile lui, pe care le vei poti urmari si la cinema, intr-o ecranizare cu nume precum Javier Bardem, Shawn Mendes si Constance Wu. Lilu e un crocodil de treaba: ajuta prin casa, isi imparte bunatatile cu pasarelele din parc, se joaca de-a v-ati ascunselea si adora sa distreze lumea, fiindca pe vremuri a umblat cu o trupa de artisti de circ. Din pacate, pisica nevricoasa a vecinului nu-l poate suferi. Dar ce sa vezi, insusi vecinul are o problema (mare) cu el. La un moment dat, existenta pasnica a familiei Primm, din care Lilu face parte, e data peste cap de acest om care s-a declarat dusman de neimpacat al adorabilului crocodil.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-441-306-2
Traducător Ludovic-Stefan Skultety
Număr de pagini 50
Formatul cărţii 21 x 27 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLilu, Lilu, crocodilu'
Rating-ul tău
Alatura-te talentatului Lilu intr-una dintre aventurile lui, pe care le vei poti urmari si la cinema, intr-o ecranizare cu nume precum Javier Bardem, Shawn Mendes si Constance Wu.
 
Lilu e un crocodil de treaba: ajuta prin casa, isi imparte bunatatile cu pasarelele din parc, se joaca de-a v-ati ascunselea si adora sa distreze lumea, fiindca pe vremuri a umblat cu o trupa de artisti de circ. Din pacate, pisica nevricoasa a vecinului nu-l poate suferi. Dar ce sa vezi, insusi vecinul are o problema (mare) cu el. La un moment dat, existenta pasnica a familiei Primm, din care Lilu face parte, e data peste cap de acest om care s-a declarat dusman de neimpacat al adorabilului crocodil.