Limba chineza in viata de zi cu zi

în stoc
SKU
a260291
119.99 LEI
Pe scurt
Manualul Limba chineza in viata de zi cu zi reprezinta un material didactic folositor cursantilor de nivel incepator spre intermediar, ale carui continuturi sunt proiectate pentru a fi relevante in viata de zi cu zi. Acestea sunt legate de diverse situatii cu care se pot intalni persoane care calatoresc sau locuiesc in China, spre exemplu: rezervarea unui hotel, deschiderea unui cont bancar, inscrierea la o facultate sau returnarea unui produs cumparat online.
Mai multe informații
EdituraIntegral
ISBN 978-606-992-668-0
Traducător Ioana Catalina Balan
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba chineza in viata de zi cu zi
Rating-ul tău

Manualul Limba chineza in viata de zi cu zi reprezinta un material didactic folositor cursantilor de nivel incepator spre intermediar, ale carui continuturi sunt proiectate pentru a fi relevante in viata de zi cu zi. Acestea sunt legate de diverse situatii cu care se pot intalni persoane care calatoresc sau locuiesc in China, spre exemplu: rezervarea unui hotel, deschiderea unui cont bancar, inscrierea la o facultate sau returnarea unui produs cumparat online.

De asemenea, manualul prezinta numeroase contexte de comunicare legate de viata sociala, cu exemple de dialoguri ce pot fi imitate in situatii reale de comunicare. Propozitiile oferite ca model si vocabularul aferent fiecarui subiect sunt usor de aplicat, iar la finalul fiecarei lectii exista o sectiune cu informatii culturale, menite spre a ii ajuta pe cursanti sa inteleaga anumite aspecte legate de societate, cultura si limba.
 
Fara sa fie incarcat cu explicatii gramaticale, manualul Limba chineza in viata de zi cu zi se axeaza pe vocabular si comunicare, fiind foarte util inainte de o calatorie in China si usor de folosit ca ghid de conversatie pe parcursul calatoriei.