Limba chineza pentru incepatori

în stoc
SKU
a229416
49.99 LEI
Pe scurt
Manualul Limba chineza pentru incepatori reprezinta un curs esential, dedicat celor care incep studiul limbii chineze fara a avea nici un fel de cunostinte dobandite anterior. Manualul se concentreaza pe crearea unei baze de vocabular si introducerea unor modele de propozitii cu structuri simple, ce pot fi folosite cu usurinta in viata de zi cu zi.
Mai multe informații
EdituraIntegral
ISBN 978-606-992-639-0
Traducător Ioana Catalina Balan
Număr de pagini 112
Formatul cărţii 12 x 18 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba chineza pentru incepatori
Rating-ul tău

Manualul Limba chineza pentru incepatori reprezinta un curs esential, dedicat celor care incep studiul limbii chineze fara a avea nici un fel de cunostinte dobandite anterior. Manualul se concentreaza pe crearea unei baze de vocabular si introducerea unor modele de propozitii cu structuri simple, ce pot fi folosite cu usurinta in viata de zi cu zi.

Continutul este impartit in sapte unitati tematice, prezentand cuvinte si expresii necesare: numere, nume de tari, mijloace de transport, nume de mancaruri s.a.m.d. Fiecare unitate contine dialoguri, in care sunt introduse modurile in care poate fi folosit vocabularul dobandit in situatii din viata cotidiana, alaturi de exercitii de pronuntie, cateva explicatii gramaticale, precum si notiuni de cultura.
 
Manualul este adecvat si utilizarii in clasa, intrucat contine numeroase exercitii potrivite pentru lucrul pe perechi, cum ar fi dialoguri de citit sau de completat. Manualul poate fi studiat si in mod individual, cu ajutorul rubricilor de observatii si informatii suplimentare, de catre persoane care doresc sa invete rapid expresii si propozitii uzuale in limba chineza, spre exemplu in vederea unei calatorii in China sau a interactiunii cu vorbitori de limba chineza.