Limba japoneză. Simplu şi eficient. Manual practic

în stoc
SKU
a247882
54.95 LEI
Pe scurt
Destinată deopotrivă elevilor, studenților și autodidacților, Limba japoneză. Simplu și eficient conține elementele fundamentale de pronunție, vocabular și gramatică. Prima parte a lucrării, structurată în 31 de lecții, cuprinde noțiuni de limbă japoneză, în timp ce partea a doua prezintă tipurile de scriere; în completare, cei interesați vor găsi un index de termeni, un index de structuri gramaticale japoneze și anexe cuprinzând setul standard japonez de caractere codate JIS X 0208: 1997, ideogramele folosite în scrierea curentă japoneză și radicalii. Pentru o bună fixare a noțiunilor teoretice, fiecare lecție propune exerciții a căror rezolvare poate fi consultată la finalul cărții. Materialul audio conține înregistrările textelor și vocabularului din cadrul lecțiilor, în lectura unor nativi japonezi, în vederea însușirii unei pronunții corecte.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Ediția cărții a XI-a revăzută şi adăugită
ISBN 9789734691463
Număr de pagini 328
Formatul cărţii 16 x 23,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba japoneză. Simplu şi eficient. Manual practic
Rating-ul tău

Cea mai eficientă metodă de învăţare a limbilor străine

Destinată deopotrivă elevilor, studenților și autodidacților, Limba japoneză. Simplu și eficient conține elementele fundamentale de pronunție, vocabular și gramatică. Prima parte a lucrării, structurată în 31 de lecții, cuprinde noțiuni de limbă japoneză, în timp ce partea a doua prezintă tipurile de scriere; în completare, cei interesați vor găsi un index de termeni, un index de structuri gramaticale japoneze și anexe cuprinzând setul standard japonez de caractere codate JIS X 0208: 1997, ideogramele folosite în scrierea curentă japoneză și radicalii. Pentru o bună fixare a noțiunilor teoretice, fiecare lecție propune exerciții a căror rezolvare poate fi consultată la finalul cărții. Materialul audio conține înregistrările textelor și vocabularului din cadrul lecțiilor, în lectura unor nativi japonezi, în vederea însușirii unei pronunții corecte.

Neculai Amălinei (n. 1951), inginer, traducător, redactor, editor executiv şi director de publicaţie, preocupat de inginerie lingvistică şi cultură japoneză. Este editor executiv al lucrării Kanji in 60 de texte, publicată de Editura Business Print cu asistenţă financiară oferită de Japan Foundation, Urawa, Japonia. La Editura Polirom semnează traducerea şi comentariile la Cartea celor cinci cercuri – Gorin no Sho de Miyamoto Musashi (ed. I, 2000; ed. a V-a, 2021), Zen in artele marțiale de Joe Hyams (2014) şi Introducere in budismul Zen de Daisetz T. Suzuki (2014). A mai publicat Curs practic de Karate Dō (2006), Limba japoneză. Simplu şi eficient (ed. I, 2003; ed. a X-a, 2021), Dicţionar japonez-român de Gakushū Kanji (în colaborare cu Jack Halpern, 2008), Dicţionar japonez-român (în colaborare cu Jack Halpern, 2013) şi Dicţionar japonez-român de Kyōiku Kanji (în colaborare cu Jack Halpern, 2021).