Limba română. Admiterea la drept

în stoc
SKU
C205112
69,90 LEI
Pe scurt
Testele propuse în această culegere respectă numărul, structura, conţinutul şi gradul de dificultate ale testelor date la Drept, începând cu anul 2001, şi realizate de către aceeaşi echipă de profesori.

Testele propuse in aceasta culegere respecta numarul, structura, continutul si gradul de dificultate ale testelor date la Drept, incepand cu anul 2001, si realizate de catre aceeasi echipa de profesori. Ele reprezinta, asadar, o oglinda fidela a subiectelor din ultimul deceniu si, in acelasi timp, o verificare relevanta a cunostintelor cerute la acest examen de admitere.


Rezolvarile propuse de catre noi sunt facute dupa conceptia autorilor subiectelor de la Drept, pentru a se evita orice ambiguitate de interpretare. De asemenea, am respectat obiceiul autorilor, devenit regula in formularea subiectelor, de a numerota propozitiile in ordinea in care se succeda predicatele lor (exprimate sau subintelese).


Rezolvarea subiectelor vine, suntem convinsi, in continuarea cunoasterii subiectelor date deja la admitere in anii anteriori. Ele pot reprezenta pentru candidati un prilej de verificare, care sa le arate stadiul cunostintelor la un moment dat, sa le arate unde trebuie sa revada materia si sa le acorde incredere in capacitatea lor de a reusi.

Mai multe informații
EdituraAll
Ediția cărții III
ISBN 9786065871687
Număr de pagini 254
Formatul cărţii 16,5x23,5
Tip copertă brosata
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba română. Admiterea la drept
Rating-ul tău