Limba română. Ghid de evaluare pentru gimnaziu şi Testarea Naţională

Epuizat din stoc
SKU
E03373
9.31 LEI
Pe scurt
Pentru elevii claselor a V-a - a VIII-a, cartea reprezintă o modalitate de autoevaluare eficientă şi la îndemână. Pentru profesorii care predau la gimnaziu, prezentul volum oferă soluţii de evaluare şi monitorizare a performanţelor elevilor în studiul limbii şi literaturii române.
Continutul este realizat in conformitate cu obiectivele generale si obiectivele de referinta din Programa scolara pentru clasele a V-a - a VIII-a, apelandu-se la toate tipurile de itemi existente in literatura de specialitate. Cu o singura exceptie, pentru realizarea itemilor s-au folosit ca suport texte care nu se regasesc in nici unul dintre manualele scolare actuale, dar care sunt compatibile cu nivelul mediu de competenta al elevilor din clasele pentru care au fost construite testele si permit totodata acoperirea unui numar foarte mare de cerinte. Ghidul contine teste de cunostinte si teste sumative. Un capitol separat ofera Sugestii de raspuns si repere pentru evaluare la absolut toate cerintele.

Anexa cuprinde obiectivele de referinta (grupate pe clase) corespunzatoare celor doua obiective generale vizate in cadrul Ghidului: Dezvoltarea capacitatii de receptare a mesajului scris si Dezvoltarea capacitatii de exprimare scrisa.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Educaţional
Ediția cărții 1
ISBN 973-8144-87-6
Număr de pagini 152
Formatul cărţii 16 x 23 cm
Data apariției 2005
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba română. Ghid de evaluare pentru gimnaziu şi Testarea Naţională
Rating-ul tău