Limba romana, manual pentru clasa a vi-a

Epuizat din stoc
SKU
C212385
26.15 LEI
Pe scurt

Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 4258 din 02.07.1996, in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC.


Manualul pune accentul pe latura formativa a demersului didactic, prin implicarea permanenta a elevilor in procesul dobandirii noilor cunostinte. • Secventele didactice propun un dialog permanenet cu elevul, prin activitati diverse: de descoperire, de comparare, de analiza si de sistematizare. • Problemele de teorie a literaturii sunt abordate pe baza numeroaselor citate din operele unor scriitori romani, selectati din toate perioadele istoriei literare.Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 4258 din 02.07.1996, in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC.


Manualul pune accentul pe latura formativa a demersului didactic, prin implicarea permanenta a elevilor in procesul dobandirii noilor cunostinte. • Secventele didactice propun un dialog permanenet cu elevul, prin activitati diverse: de descoperire, de comparare, de analiza si de sistematizare. • Problemele de teorie a literaturii sunt abordate pe baza numeroaselor citate din operele unor scriitori romani, selectati din toate perioadele istoriei literare.


Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 973-684-042-5
Număr de pagini 224
Tip copertă Brosata
Data apariției 2005
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba romana, manual pentru clasa a vi-a
Rating-ul tău