Limba si comunicare. Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a. Limba engleza, limba romana si limba engleza.

Epuizat din stoc
SKU
a120425
14.15 LEI
Pe scurt
-

Cartea cuprinde 10 teste care au ca scop evaluarea abilitǎtilor de intelegere si explorare a unor texte in limba engleza si in limba romana. Temele alese de autoare sunt dintre cele mai diverse, fiind specifice elevilor de clasa a VI-a. 

Acest auxiliar este alcǎtuit din douǎ sectiuni: prima sectiune cuprinde 5 teste de limba englezǎ, iar cea de-a doua, 5 teste bilingve (romana-engleza), dupǎ modelul celor ce vor fi sustinute de elevi la sfarsitul clasei a VI-a. Astfel, profesorul de engleza si cel de romana au posibilitatea de a lucra si independent, si in colaborare pentru reusita acestui examen scolar. Testele propuse sunt insotite de solutii si sugestii de rezolvare a cerintelor, care sa ii ajute pe elevi sa verifice corectitudinea raspunsurilor date. De asemenea, aceastǎ lucrare cuprinde si testele date la Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VI-a, sesiunea 2014.

Mai multe informații
EdituraNiculescu
ISBN 978-073-748-892-3
Număr de pagini 112
Formatul cărţii 16 x 23
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba si comunicare. Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a. Limba engleza, limba romana si limba engleza.
Rating-ul tău