Limba şi literatura română pentru clasa a IV-a. Teste sumative pe unităţi de învăţare

Epuizat din stoc
SKU
E20069
20.18 LEI
Pe scurt
Acest volum reprezintă o noutate în evaluarea din ciclul primar, cuprinzând 36 de teste ce se pot aplica la sfârşitul unei unităţi de învăţare. Cartea are astfel rolul de a uşura procesul de evaluare curentă. Au fost păstrate pentru evaluare doar conţinuturile obligatorii, cele facultative fiind cunoscute doar de clasele care au optat pentru curriculum extins.
Testele sunt gandite modular si acopera continuturile din programa repartizate in unitati de invatare ale caror continuturi sunt mentionate pe paginile de garda.

Modulele au o relativa independenta, ceea ce face volumul utilizabil pe orice manual alternativ, pentru ca se pot combina partea I si a II-a de la diferite unitati, daca nu exista un corespondent in manualul folosit la clasa. Fiecare test are doua parti: -intelegerea unui text literar la prima vedere si notiuni de limba romana; Cele doua parti ale testului se dau separat in doua ore diferite. Pentru aplicarea probei la clasa, invatatorul poate da un test unic sau poate da mai multe teste pe numere diferite.

Solutiile si baremele de notare se afla in brosura care insoteste volumul, avand descriptori de performanta pentru fiecare cerinta. Unele teste pot fi rezolvate si ca munca independenta in pregatirea pentru concursurile scolare.

De asemenea, parintii isi pot ajuta copiii, controlandu-i cu ajutorul solutiilor si al baremelor de notare, pe care nu trebuie sa le lase la dispozitia elevului.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Educaţional
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-1857-3
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 16x23 cm
Data apariției 2007
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba şi literatura română pentru clasa a IV-a. Teste sumative pe unităţi de învăţare
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!