Limbajul în leadership

în stoc
SKU
a264040
59.90 LEI
Pe scurt
Limbajul in leadership. Cum sa comunici pentru a-ti inspira si impulsiona oamenii sa se implice in munca de echipa. • De la autorul bestsellerului Punctul pe I Transmite esenta leadershipului prin fiecare mesaj!
Mai multe informații
EdituraBusiness Tech
Ediția cărții I
ISBN 978-606-870-934-5
Traducător Violeta Limona
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimbajul în leadership
Rating-ul tău

Limbajul in leadership. Cum sa comunici pentru a-ti inspira si impulsiona oamenii sa se implice in munca de echipa.

• De la autorul bestsellerului Punctul pe I

Transmite esenta leadershipului prin fiecare mesaj!

Poti fi un lider cu adevarat empatic, vizionar, receptiv, inspirator, autentic, sustinator si de o bunatate incredibila, dar aceste calitati vor avea impact asupra celor din jur doar in masura in care ai capacitatea de a comunica eficient. 

In leadership, limbajul este, adeseori, primul si cel mai puternic aspect pe baza caruia membrii echipelIsi evalueaza liderii si este cel mai operativ mijloc pe care il pot folosi liderii pentru a construi relatii bazate pe incredere, competenta si angajament. 

Limbajul in leadership nu este doar despre cuvintele pe care le folosesti, ci este mai ales despre abordarea psihologica si despre tacticile potrivite pentru a profita de toate oportunitatile de comunicare. 

Bazandu-se pe zeci de ani de experienta ca trainer si vorbitor profesionist in comunicare de leadership, expert in vorbirea in public, consultant de specialitate in elaborarea si redactarea discursurilor si declaratiilor, prezentarilor si expunerilor, Joel Schwartzberg ofera abordari unice, tactici cu aplicabilitate imediata si exemple edificatoare pentru a te ajuta sa utilizezi din plin cel mai puternic instrument de leadership pe care il ai: discursul tau. 

Daca ideile lui au fost imbratisate cu entuziasm de lideri ai unor companii din clasamentul Fortune 500 este pentru ca i-au ajutat sa-si inspire si sa-si impulsioneze oamenii sa se implice in munca de echipa, la fel cum iti doresti sa se implice si oamenii tai. Lider si comunicator de exceptie, Joel Schwartzberg are harul de a te indruma sa-ti pui intrebari vitale despre scopul tau ca lider, apoi iti arata pas cu pas ce sa incluzi in mesaj si ce sa excluzi si te invata cum sa iei masuri deliberate si constiente astfel incat nu doar sa-ti Impartasesti ideile, ci sa-i faci pe ceilalti sa le accepte si sa te urmeze. 

Indiferent daca vorbesti direct oamenilor, trimiti e-mailuri, postezi mesaje, inre-gistrezi videoclipuri sau desfasori intalniri pe Zoom, invata din Limbajul in leadership cum sa animi mintile celor din jur si sa „iti vinzi" cele mai importante idei, nu doar sa le impartasesti celorlalti.