Limbajul secret al leadershipului

Epuizat din stoc
SKU
C164747
52.98 LEI
Pe scurt
Cum procedeaza liderii pentru a avea priza la publicul lor?
Stephen Denning, cunoscator al artei de a spune povesti care remodeleaza afacerile, explica de ce abordarea traditionala a comunicarii nu functioneaza in leadership si arata tiparele ascunse pe care liderii eficienti le folosesc pentru a aprinde scanteia schimbarii.

In Limbajul secret al leadershipului, el arata cum poate fi inspirat entuziasmul pentru o cauza, oricat de sceptica, cinica sau ostila ar fi audienta.
Denning introduce conceptul de inteligenta narativa – abilitatea de a intelege, de a actiona si reactiona la timpul potrivit in lumea afacerilor, pe care el o descrie ca o mereu schimbatoare lume a povestilor ce se intretes. Ne arata de ce aceasta abilitate este vitala in leadership, care ii sunt dimensiunile si cum poate fi masurata.

Explicatiile, exemplele si trucurile din Limbajul secret al leadershipului sunt esentiale pentru CEO, manageri, brand manageri, politicieni, profesori, parinti – adica pentru oricine are de gand sa schimbe lumea.

"Aceasta carte a primit o multime de aprecieri. Este categoric o carte pentru cei interesati de leadershipul transformational."
Strategic Communication Management
Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Leadership
Ediția cărții I
ISBN 9789731931326
Traducător Alina Popescu
Număr de pagini 353
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimbajul secret al leadershipului
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!