Lipesc, ma joc si invat. Culori si forme

Epuizat din stoc
SKU
C200029
18.00 LEI
Pe scurt
Culori si forme ii invata pe copii formele si culorile de baza, asociindu-le cu obiecte sau fiinte relevante. Fiecare pagina este dedicata unei culori sau unei forme si contine mai multe tipuri de activitati: colorat, jocuri logice, lipit abtibilduri, citit cuvinte sau propozitii scurte, desenat etc.
Mai multe informații
EdituraGirasol
ISBN 978-606-525-020-8
Număr de pagini 18
Formatul cărţii 21.5 x 28 cm
Tip copertă Brosata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLipesc, ma joc si invat. Culori si forme
Rating-ul tău

Culori si forme ii invata pe copii formele si culorile de baza, asociindu-le cu obiecte sau fiinte relevante. Fiecare pagina este dedicata unei culori sau unei forme si contine mai multe tipuri de activitati: colorat, jocuri logice, lipit abtibilduri, citit cuvinte sau propozitii scurte, desenat etc.

Cartile din colectia Lipesc, ma joc si invat au fost create pentru ca cei mici sa invete concepte de baza necesare educatiei lor intr-o maniera placuta, prin intermmediul jocurilor si activitatilor. Parintii sunt incurajati sa le ofere toate explicatiile necesare si sa se asigure ca acestia au inteles ce au de facut inainte sa inceapa lucrul. Abtibildurile incluse in fiecare volum sunt sugestive, viu colorate si usor de folosit.