Lista condamnatilor

în stoc
SKU
a251799
55.00 LEI
Pe scurt
Roman adaptat intr-un serial Amazon Prime de succes, cu Chris Pratt in rolul principal Intreaga echipa a locotenent-comandorului James Reece a fost ucisa intr-o ambuscada catastrofala. Dar cand persoanele cele mai apropiate lui sunt asasinate in ziua in care el se intoarce acasa din misiune, Reece descopera ca nimic din toate acestea nu a fost un act de razbunare din partea unui inamic strain, ci o conspiratie care ajunge pana la cele mai inalte niveluri ale administratiei Statelor Unite. Nemaiavand nimic pentru care sa traiasca, Reece aplica lectiile pe care le-a invatat timp de zece ani pe campul de batalie ca sa-si razbune familia si echipa, pornind pe urmele dusmanilor din esaloanele superioare fara sa mai tina cont de legile luptei - sau de lege in general.
Mai multe informații
EdituraCrime Scene Press
Ediția cărții I
ISBN 978-630-654-213-0
Traducător Roxana Brinceanu
Număr de pagini 448
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLista condamnatilor
Rating-ul tău
Roman adaptat intr-un serial Amazon Prime de succes, cu Chris Pratt in rolul principal
 
Intreaga echipa a locotenent-comandorului James Reece a fost ucisa intr-o ambuscada catastrofala. Dar cand persoanele cele mai apropiate lui sunt asasinate in ziua in care el se intoarce acasa din misiune, Reece descopera ca nimic din toate acestea nu a fost un act de razbunare din partea unui inamic strain, ci o conspiratie care ajunge pana la cele mai inalte niveluri ale administratiei Statelor Unite. Nemaiavand nimic pentru care sa traiasca, Reece aplica lectiile pe care le-a invatat timp de zece ani pe campul de batalie ca sa-si razbune familia si echipa, pornind pe urmele dusmanilor din esaloanele superioare fara sa mai tina cont de legile luptei - sau de lege in general.
 
Un thriller militar pe care nu-l poti lasa din mana, scris de un autor care cunoaste toate dedesubturile razboiului modern.
 
Uluitor! E atat de convingator, de tensionat, de bine scris - rareori citesti un roman de debut atat de bun! - Brad Thor
 
Un thriller unic! Extrem de intens! - Chuck Norris
 
Orice fan al romanelor lui Brad Thor si regretatului Vince Flynn isi va da seama ca, in curand, Jack Carr va sta in curand alaturi de ei. - The Washington Times