Lista de dorinte a lui Mike

în stoc
SKU
a257099
Preț special 34.50 LEI Preț standard 46.00 LEI
Pe scurt
Crescand cu povestile strabunicului lor, J. R. R. Tolkien, Royd Tolkien si fratele sau, Mike, au iubit intotdeauna aventurile. Astfel ca, atunci cand Mike este diagnosticat cu boala neuronului motor, cunoscuta si sub denumirea de SLA, fratii decid sa foloseasca timpul care le-a mai ramas impreuna pentru a bifa cat mai mult posibil din lista de dorinte a lui Mike, de la camping in Norvegia pana la calatorii prin iubita Noua Zeelanda a lui Royd. Cand il pierde pe Mike, Royd descopera ca fratele sau mai scrisese o lista, una mai diferita: cincizeci de lucruri pe care si-a dorit ca Royd sa le faca dupa moartea sa. Ceea ce urmeaza este un set de teste incarcate emotional, care il vor scoate pe Royd din zona sa de confort, o calatorie a lui Royd, in incercarea de a bifa toate sarcinile de pe provocatoarea, plina de umor si, adesea, sfasietoarea lista a lui Mike, sarcini care cartograaza viata fratilor, de la copilarie pana la maturitate.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 9786060068198
Traducător Alexandru Maniu
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLista de dorinte a lui Mike
Rating-ul tău

Crescand cu povestile strabunicului lor, J. R. R. Tolkien, Royd Tolkien si fratele sau, Mike, au iubit intotdeauna aventurile. Astfel ca, atunci cand Mike este diagnosticat cu boala neuronului motor, cunoscuta si sub denumirea de SLA, fratii decid sa foloseasca timpul care le-a mai ramas impreuna pentru a bifa cat mai mult posibil din lista de dorinte a lui Mike, de la camping in Norvegia pana la calatorii prin iubita Noua Zeelanda a lui Royd.

Cand il pierde pe Mike, Royd descopera ca fratele sau mai scrisese o lista, una mai diferita: cincizeci de lucruri pe care si-a dorit ca Royd sa le faca dupa moartea sa. Ceea ce urmeaza este un set de teste incarcate emotional, care il vor scoate pe Royd din zona sa de confort, o calatorie a lui Royd, in incercarea de a bifa toate sarcinile de pe provocatoarea, plina de umor si, adesea, sfasietoarea lista a lui Mike, sarcini care cartograaza viata fratilor, de la copilarie pana la maturitate.