Lista dorintelor mele

Epuizat din stoc
SKU
C213954
27.31 LEI
Pe scurt

Jocelyne sau Jo, cum îi spun prietenii, visa în tinerețe la lumea modei și la Făt-Frumos. Dar anii au trecut și, la 47 de ani, ea are o mercerie în orășelul Arras, un soț indiferent, doi copii mari departe de casă și un blog pentru pasionatele întru-ale lucrului de mână, care se bucură de succes. O viață modestă, cu bune și rele. Când printr-un fericit concurs de împrejurări Jo câștigă marele premiu la loto, ea își dă seama că acum își poate realiza toate dorințele. Entuziasmată de perspectivă, se hotărăște deocamdată să păstreze secretul și alcătuiește o listă cu ce-și dorește. Treptat, ea începe să se teamă de acești bani căzuți din cer. 
Oare, în cele din urmă, nu va avea ea mai mult de pierdut decât de câștigat?

"Lista dorintelor mele nu este un inventar in maniera lui Prevert sau Perec, ci un roman pentru care bag mana in foc ca va avea ecou in inima cititorilor. Povestea unui suflet simplu, asa cum il concepea marele Flaubert, a unei femei care-si va aminti ca echilibrul vietii ramane foarte fragil, datorita unor numere alese la intamplare si jucate la loto."


"Un roman autentic, induiosator si puternic, in care visurile sunt aburii gandirii si listele vin din suflet si sunt facute din dorinte." (Maria Grazia Mazitelli, Salani Editore, Italia)


"Iti petreci viata umpland o casa; si cand e plina, distrugi lucrurile ca sa le poti inlocui, ca sa ai ce face o doua zi. Ajungi chiar pana la a-ti distruge propriul cuplu ca sa-ti inventezi o alta poveste, un alt viitor, o alta casa. O alta viata de umplut."  Gregoire Delacourt

Mai multe informații
EdituraSpandugino
ISBN 9786068401331
Traducător Ana Antonescu
Număr de pagini 188
Formatul cărţii 13x20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLista dorintelor mele
Rating-ul tău