Literatura. Idei fundamentale

în stoc
SKU
a247479
139.90 LEI
Pe scurt
Ce simbolizează balena albă din Moby Dick? Ce înseamnă fluxul conștiinței? Și ce au în comun Lolita și Portocala mecanică? Află răspunsurile în acest volum care analizează mișcări, teme și stiluri de scriitură esențiale în peste 250 de opere literare. Cu un limbaj accesibil, „LITERATURA. Idei fundamentale” elimină jargonul literar și cuprinde o mulțime de ilustrații istețe și de grafice clare, fiind introducerea perfectă în literatura lumii, de la epopei antice precum Iliada și Mahabharata la scrieri contemporane ale lui Salman Rushdie și Margaret Atwood. Indiferent dacă studiezi literatura sau ești doar un iubitor de cărți, vei găsi aici o bogată sursă de inspirație pentru viitoare lecturi.
Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 9786063384622
Traducător Andreea Popescu
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 23,3 x 19,5 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLiteratura. Idei fundamentale
Rating-ul tău

Ce simbolizează balena albă din Moby Dick? Ce înseamnă fluxul conștiinței? Și ce au în comun Lolita și Portocala mecanică? Află răspunsurile în acest volum care analizează mișcări, teme și stiluri de scriitură esențiale în peste 250 de opere literare.

Cu un limbaj accesibil, LITERATURA. Idei fundamentale elimină jargonul literar și cuprinde o mulțime de ilustrații istețe și de grafice clare, fiind introducerea perfectă în literatura lumii, de la epopei antice precum Iliada și Mahabharata la scrieri contemporane ale lui Salman Rushdie și Margaret Atwood.

Indiferent dacă studiezi literatura sau ești doar un iubitor de cărți, vei găsi aici o bogată sursă de inspirație pentru viitoare lecturi.