Loveboat, Taipei

în stoc
SKU
a215654
45.00 LEI
Pe scurt

Abigail Hing Wen este licențiată Harvard, are o diplomă în Drept de la Columbia Law School și a absolvit un masterat la Vermont School of Fine Arts. Când nu scrie sau nu ascultă coloanele sonore favorite, lucrează ca avocat specializat în capital speculativ și inteligență artificială. Locuiește în Silicon Valley, împreună cu soțul ei și cu cei doi fii ai lor. Loveboat, Taipei este primul ei roman.

Vara lui Ever Wong ia o turnură neașteptată atunci când este trimisă de părinți în Taiwan, să învețe mandarina alături de adolescenți din toată America. Printre aceștia se află și Rick Woo, fostul copil-minune deja intrat la Yale, etalonul după care Ever a fost judecată toată viața de către părinții ei.

În locul unui program educațional strict, așa cum se aștepta să fie tabăra din Taiwan, Ever găsește acolo Loveboat – locul în care adolescenții preferă să danseze în club, în loc să studieze caligrafia, și să bea sake îndoit cu sânge de șarpe, în loc să facă turul templelor sfinte.

Liberă pentru prima dată în viață, Ever își pune în cap să încalce toate regulile superstricte ale părinților ei. Dar până unde va merge până să i se frângă inima?

Mai multe informații
EdituraStoria Books
Colecție Storia Young Adult
ISBN 9786069072202
Traducător Iulia Dromereschi
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLoveboat, Taipei
Rating-ul tău