Lucia

în stoc
SKU
a258066
69.00 LEI
Pe scurt
La Universitatea din Salamanca, un grup de studenti la Criminologie descopera existenta unui ucigas care era sub radar de cateva decenii si care isi pune in scena victimele inspirandu-se din picturile renascentiste. La Madrid, anchetatoarea Lucia Guerrero isi gaseste partenerul rastignit pe un Calvar si porneste pe urmele barbatului supranumit "ucigasul cu lipici". Toti se vor confrunta cu propriul trecut, cu cele mai profunde frici si cu un adevar mai abominabil decat toate legendele si miturile.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Crime
ISBN 978-606-401-884-7
Traducător Alunita Voiculescu
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 15 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLucia
Rating-ul tău

La Universitatea din Salamanca, un grup de studenti la Criminologie descopera existenta unui ucigas care era sub radar de cateva decenii si care isi pune in scena victimele inspirandu-se din picturile renascentiste. La Madrid, anchetatoarea Lucia Guerrero isi gaseste partenerul rastignit pe un Calvar si porneste pe urmele barbatului supranumit "ucigasul cu lipici".

Toti se vor confrunta cu propriul trecut, cu cele mai profunde frici si cu un adevar mai abominabil decat toate legendele si miturile.

Un thriller nemaivazut de la Millenium incoace. - L'Obs
 
Un festin literar pe care-l veti savura pe nerasuflate si care are teama, misterul, teroarea si angoasa ca feluri principale. Pictura baroca este aperitivul incitant, iar mitologia - desertul opulent.
 
Lucia Guerrero are aceeasi hotarare de razboinica obstinata ca si Lisbeth Salander a lui Stieg Larsson. - L'Obs
 
Legende tulburatoare, picture baroce, Metamorfozele lui Ovidiu, spirite tulburate: toate se aliniaza intr-o poveste complexa... si absolut terifianta. - Le Journal de Quebec
 
Cititorii se vor bucura de noua calatorie oferita de acest maestru al thrillerului si cu siguranta se vor atasa de Lucia, putina lumina dintr-o lume tenebroasa. - Le Figaro