Lucky

în stoc
SKU
a261911
49.00 LEI
Pe scurt
O călătorie palpitantă ca un roller-coaster, un jaf care a mers teribil de prost și o protagonistă curajoasă care va cuceri inimile cititorilor. Lucky Armstrong este o escroacă dură și talentată care tocmai a reușit să fure un milion de dolari împreună cu iubitul ei, Cary. Ea este gata să înceapă o viață nouă, sub o altă identitate – când lucrurile o iau razna. Lucky se trezește singură pentru prima dată, nevoită să se descurce în lume fără ajutorul tatălui sau al iubitului ei, cele două persoane de la care a învățat arta înșelătoriei.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
ISBN 978-606-401-963-9
Traducător Diana-Alina Ene
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLucky
Rating-ul tău

O călătorie palpitantă ca un roller-coaster, un jaf care a mers teribil de prost și o protagonistă curajoasă care va cuceri inimile cititorilor.

Lucky Armstrong este o escroacă dură și talentată care tocmai a reușit să fure un milion de dolari împreună cu iubitul ei, Cary. Ea este gata să înceapă o viață nouă, sub o altă identitate – când lucrurile o iau razna. Lucky se trezește singură pentru prima dată, nevoită să se descurce în lume fără ajutorul tatălui sau al iubitului ei, cele două persoane de la care a învățat arta înșelătoriei.

Când descoperă că un bilet de loterie pe care l-a cumpărat dintr-un capriciu valorează milioane, bucuria îi este umbrită de o mare problemă: încasarea biletului câștigător ar însemna să fie arestată pentru fărădelegile sale.

Va merge Lucky la închisoare, fără nicio șansă să-și capete averea, sau îi va surâde norocul?

Lucky este un roman despre adevăr, despre eliberare și despre cât de greu e să fii bun. Protagonista este o persoană extrem de complexă, care trebuie să învețe ce înseamnă să fii independent și cinstit... înainte ca norocul să-i joace o festă.

„O poveste electrizantă despre o eroină neconvențională, care fuge de propriul trecut cu un bilet de loterie câștigător ce i-ar putea schimba viitorul pentru totdeauna. Doar că există o mica problemă... nu îl poate încasa! Am savurat toate întorsăturile de situație ale acestei aventuri, fără a realiza ce avea să se întâmple cu Lucky.“ – Reese Whitherspoon