Lucruri peste care nu putem trece

în stoc
SKU
a250607
69.00 LEI
Pe scurt
Si-a jurat ca nu se va indragosti de ea niciodata... Knox, baiatul rau, cu barba si plin de muschi, prefera sa-si traiasca viata asa cum isi savureaza cafeaua: singur. Nu suporta drama, nici atunci cand ii iese in cale cea mai dramatica aparitie: o mireasa fugara, fara niciun ban in buzunar.
Mai multe informații
EdituraTrei
ISBN 978-606-401-578-5
Traducător Alexandru Szollo
Număr de pagini 656
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLucruri peste care nu putem trece
Rating-ul tău

Si-a jurat ca nu se va indragosti de ea niciodata...

Knox, baiatul rau, cu barba si plin de muschi, prefera sa-si traiasca viata asa cum isi savureaza cafeaua: singur.
Nu suporta drama, nici atunci cand ii iese in cale cea mai dramatica aparitie: o mireasa fugara, fara niciun ban in buzunar.

Naomi nu doar ca a fugit de la propria nunta, ci a sarit imediat in ajutorul surorii ei gemene si s-a dus in Knockemout, un orasel indepartat din Virginia, unde conflictele se rezolva in modul traditional:... cu pumni si bere. De obicei, in ordinea asta. Dar sora geamana a lui Naomi nu s-a schimbat deloc. Dupa ce i-a furat masina si banii, Tina i-a lasat si un cadou neasteptat: nepoata pe care Naomi n-a stiut niciodata ca o are. Knox nu vrea sa se complice cu o femeie care vine la pachet cu atatea probleme. Dar cum viata lui Naomi s-a transformat in haos chiar in fata lui, se hotaraste sa-i dea o mana de ajutor si apoi sa se intoarca la traiul lui linistit.

Nu si-a imaginat insa ca totul o va lua razna.

Lucy Score este o autoare de bestselleruri USA Today, Wall Street Journal și #1 Amazon. Specialitatea ei sunt idilele care se desfășoară în mici orașe de provincie și adoră ca poveștile pe care le creează să aibă un final fericit.
Cărțile sale au fost traduse în mai multe limbi, făcându-i pe cititorii de pretutindeni să râdă, să se emoționeze și să suspine.
Lucy locuiește în Pennsylvania cu zdrobitor de arătosul ei soț și pisica lor obraznică.
În timpul liber, îi place să doarmă, să mănânce și să citească romane de dragoste scrise de alții.