Lumea de la Oliver Cromwell la Vladimir Ilici Lenin

în stoc
SKU
a250029
50.00 LEI
Pe scurt
O expunere atractivă și bine documentată a ultimelor trei secole, care au adus transformări uimitoare în toate domeniile de activitate. În istoria omenirii, trei secole înseamnă foarte puțin, dar în epoca modernă, ele au adus transformări înnoitoare în toate domeniile de activitate. Am întâlnit „despoți luminați” în Franța, Rusia, Austria sau Prusia. Au izbucnit revoluții mai întâi în Anglia, apoi în America, în Franța, Belgia sau Rusia. Lumea s-a schimbat treptat, iar Europa a fost în centrul atenției.
Mai multe informații
EdituraPaideia
Ediția cărții I
ISBN 978-606-748-585-1
Număr de pagini 428
Formatul cărţii 14 X 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLumea de la Oliver Cromwell la Vladimir Ilici Lenin
Rating-ul tău

O expunere atractivă și bine documentată a ultimelor trei secole, care au adus transformări uimitoare în toate domeniile de activitate.

În istoria omenirii, trei secole înseamnă foarte puțin, dar în epoca modernă, ele au adus transformări înnoitoare în toate domeniile de activitate. Am întâlnit „despoți luminați” în Franța, Rusia, Austria sau Prusia. Au izbucnit revoluții mai întâi în Anglia, apoi în America, în Franța, Belgia sau Rusia. Lumea s-a schimbat treptat, iar Europa a fost în centrul atenției.

În aceste trei veacuri, omenirea a cunoscut suișuri și coborâșuri. Democrația a triumfat totuși, deși a primit adeseori puternice lovituri. - Constantin I. Stan