Lumea magică a lui Puf!

în stoc
SKU
a267205
42.42 LEI
Pe scurt

lepuraşul Puf nu se plictiseşte niciodată, căci în fiecare zi are o grămadă de lucruri de facut: se joacă, mănâncă înghețată, se bălăceşte în mare, coace plăcinte cu dovleac şi uneori arbitrează concursuri de alergat.

Alături de prietenii lui are parte de aventuri năstrușnice, la care ești invitat să participi şi tu, iar, în lipsa cuvintelor din carte, ilustrațiile te îmbie să-ţi foloseşti imaginaţia şi să dai glas poveştilor.

Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție miniGrafic
ISBN 9786303212661
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 21,5 x 29 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLumea magică a lui Puf!
Rating-ul tău

Aventuri într-un joben

LUMEA LUI PUF E PLINĂ DE CULOARE, VOIE BUNĂ ŞI MULTĂ, MULTĂ MAGIE

lepuraşul Puf nu se plictiseşte niciodată, căci în fiecare zi are o grămadă de lucruri de facut: se joacă, mănâncă înghețată, se bălăceşte în mare, coace plăcinte cu dovleac şi uneori arbitrează concursuri de alergat

Alături de prietenii lui are parte de aventuri năstrușnice, la care ești invitat să participi şi tu, iar, în lipsa cuvintelor din carte, ilustrațiile te îmbie să-ţi foloseşti imaginaţia şi să dai glas poveştilor.

 

„Emanuel Pavel reușește să creeze unul dintre cele mai simpatice personaje din banda dese- nată românească, un personaj memorabil, care merită să stea alături de Mihaela, Pin-Pin sau Miaunel şi Bălănel, care au fermecat copilăria atâtor generații. Acum este rândul lui Puf."

                                                                                                         OCTAV UNGUREANU

                                                      coordonator RevistaCOMICS.ro, autor de benzi desenate

„Poziționându-se ca un adevărat urmaş al îndrăgitelor artiste Livia Rusz şi Felicia Avram, Emanuel Pavel inventează un personaj inedit pentru lumea BD românească - iepuraşul Puf. Adresându-se copiilor preşcolari - BD-urile sale sunt fără texte (dar cu multe onomatopee), autorul işi dorește ca, prin intermediul acestor mici poeme în imagini, să stârnească interesul cititorilor săi, călătorind alături de ei în lumea magică a copilăriei."

                                                                                                                      DODO NIȚĂ

                                                                                    exeget al benzi desenate româneşti

„Cei care-l cunosc deja pe Puf se vor bucura să-i vadă întâmplările adunate, în sfârşit, într-un volum tipărit (pe care eu unul îl aştept de mult). Ceilalţi, grăbiţi-vă să-l cunoaşteţi aveţi doar de câştigat. Și de zâmbit."

                                                                                                                 ADRIAN BARBU

                                                                                     ilustrator, autor de benzi desenate