M-am hotărât să devin prost (Ediţia 2012)

Epuizat din stoc
SKU
H06761
4.59 LEI
Pe scurt
Sa devii ceva mai prost poate fi o idee inteligenta. Sa gandesti mult este, in lumea de azi, un handicap ca oricare altul. Cel putin asa crede Antoine, un tanar de 25 de ani, care sufera de boala ganditului si se simte foarte batran.
Drept urmare, isi pune toata inteligenta la bataie ca sa intre si el in categoria reconfortanta a imbecililor fericiti. Intr-o actiune alerta, plina de surprize, veti afla cate neajunsuri aduce inteligenta, la ce e buna prostia si, mai ales, cum poti s-o dobandesti.
Cartea ofera satisfactii intelectuale atat oamenilor inteligenti, cat si fericitilor carora experimentul lui Antoine le-a reusit deja.

Sfatul criticului: daca n-ati mai ras de mult la o carte, e timpul s-o faceti citind aceste pagini. Disperarea lui Antoine ca nu e ca toti nataraii e cat se poate de autentica, cu atat mai mult cu cat nimeni nu-l intelege - de unde situatii irezistibil de comice.

Sfatul al doilea: imprumutati cartea unui prieten la care tineti mult, mai ales daca e cam mohorat cand vorbiti la telefon.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Cartea de pe noptieră
Ediția cărții a III -a
ISBN 978-973-50-3487-0
Traducător Adriana Gliga
Număr de pagini 140
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsM-am hotărât să devin prost (Ediţia 2012)
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!