Macao monstruos. Te joci si inveti

în stoc
SKU
a268465
25.00 LEI
Pe scurt
Foloseste-ti cu intelepciune resursele si fii primul care scapa de toate cartile din mana (ah, si nu te teme sa fii de-a dreptul Monstruos si sa-ti incurci adversarii)! Clasicele jocuri de carti ale copilariei vin acum intr-un format nou! Colectia Te joci si inveti! isi propune sa antreneze logica, perspicacitatea si intuitia copiilor, selectand unele dintre cele mai populare jocuri de carti si imbogatindu-le cu premise amuzante si ilustratii captivante, pentru a le face mai atragatoare pentru cei mici. Astfel, ei isi pot dezvolta abilitati esentiale in timp ce se distreaza ore in sir! Te joci si inveti!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 4
Varsta +5 ani
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMacao monstruos. Te joci si inveti
Rating-ul tău

Foloseste-ti cu intelepciune resursele si fii primul care scapa de toate cartile din mana (ah, si nu te teme sa fii de-a dreptul Monstruos si sa-ti incurci adversarii)!

Clasicele jocuri de carti ale copilariei vin acum intr-un format nou! Colectia Te joci si inveti! isi propune sa antreneze logica, perspicacitatea si intuitia copiilor, selectand unele dintre cele mai populare jocuri de carti si imbogatindu-le cu premise amuzante si ilustratii captivante, pentru a le face mai atragatoare pentru cei mici. Astfel, ei isi pot dezvolta abilitati esentiale in timp ce se distreaza ore in sir! Te joci si inveti!