Magical Mystery Tours: Viata mea cu Beatles

Epuizat din stoc
SKU
C113529
26.15 LEI
Pe scurt

Rosemary Kinsland e autoarea cartii Viata secreta a unei eleve, adica memoriile ei, si Savage Seas - Mari salbatice, dupa care s-a turnat un film pentru postul public de televiziune american, PBS. Tot ea a fost scenarista unui serial de televiziune apreciat de critica, pentru Discovery Channel, Piratii si insulele comorilor.

Tony Bramwell i-a cunoscut pe George, Paul si John inca de cand au copilarit impreuna in Liverpool. Dupa despartirea Beatles-ilor, el a devenit primul promotor de discuri independent, reprezentand artisti ca Bruce Springsteen, coordonand si promovand muzica multor filme, inclusiv cele din seria James Bond produsa de Harry Saltzmann (printre ele „Live and Let Die“ de Paul McCartney), Chariots of Fire, Dirty Dancing si Ghost.


„Daca vrei sa afli ceva despre Beatles, intreaba-l pe Tony Bramwell. Isi aminteste mai mult decat mine.“ - Sir Paul McCartney


Familiar, direct si onest, cel mai intim cunoscator al Beatles-ilor ne impartaseste versiunea lui privind ascensiunea frenetica si glorioasa a celor patru baieti din Liverpool la statutul de regi ai rock and roll-ului.


Povestea lui Tony Bramwell a inceput intr-o suburbie din Liverpool, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, fiind prieten din copilarie cu trei dintre Beatles, cu mult inainte ca acestia sa devina faimosi. Iar la ora la care se intalnea cu George Harrison pe strapontina autobuzului, in drum spre a-i vedea pe The Beatles, direct de la Hamburg unul dintre ei dovedindu-se a fi George Tony era deja pe cale de a deveni companionul nedespartit, martorul evolutiei lor fulgeratoare. Daca era nevoie de ceva, orice, Tony Bramwell era omul pe care Beatles il chemau, omul in care stiau ca puteau avea incredere. Povestea lui a fost indelung solicitata de-a lungul anilor, si acum iat-o aici, abundand de aventuri necunoscute, detailand cu ochiul celui privilegiat, ascensiunea incomparabila a imperiului Apple, cochetariile lui Brian Epstein, comportamentul excentric al celor de la Merry Pranksters, episoadele cu Ken Kesey si Phil Spector, plus noi amanunte despre Yoko Ono, Rolling Stones si viata lui.


De la conceperea primelor clipuri video pentru melodiile Beatles-ilor si pana la a fi promovat in conducerea companiei Apple, de la a concura cu bicicletele si a face schimb de discuri cu George Harrison, la a lucra si chefui cu toata lumea, de la Beatles la Hendrix, Ray Charles si The Who, viata lui Tony s-a impletit cu aceea a elitei rock and roll-ului. El ne ofera sansa unor incursiuni privilegiate in copilaria si viata de familie a Beatles-ilor, a primelor inregistrari si compozitii, a politicii de la Apple, a vanatorii exercitate de Yoko pentru acostarea lui John si a influentei ei tot mai mari asupra vietii Beatles-ilor. In plus, Tony Bramwell ne furnizeaza informatii suplimentare despre filmul concertului de la Shea Stadium, despre evadarile nocturne ale lui John Lennon, etc. De la Cavern Club la concertul de pe acoperis, de la primul numarul unu in topuri la ultimul, de la fragmentele de texte de muzica si pana la descoperirea faimosului poster al circului lui Mr. Kite, Tony Bramwell chiar le-a vazut pe toate.

Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 978-973-724-059-0
Număr de pagini 472
Tip copertă brosata
Data apariției 2007
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMagical Mystery Tours: Viata mea cu Beatles
Rating-ul tău