Magie cu susul în jos. Bucluc & balamuc

în stoc
SKU
a224511
29.90 LEI
Pe scurt

SARAH MLYNOWSKI este autoarea multor cărţi pentru copii și adolescenţi, dar şi pentru adulţi. Între acestea, seria Whatever After (bestseller New York Times), seria Magic in Manhattan şi cartea Gimme a Call. Şi-ar dori să fie Scăpărător, ca să poată face să dispară dezastrul din camera ei.

LAUREN MYRACLE a scris mai multe serii de cărţi dedicate cititorilor tineri, care au fost bestselleruri New York Times. Acestea includ The Winnie Years, Flower Power și Life of Tv. Şi-ar dori să fie un Pufos, ca să poată vorbi cu unicornii şi să-i poată hrăni cu fructe de pădure. 

EMILY JENKINS a scris multe cărţi, care includ seriile Toys Trilogy şi Invisible Inkling. A publicat şi cărţi gra­fice, între care Lemonade in Winter, Toys Meet Snow şi The Fun Book of Scary Stuff. Şi-ar dori să fie un Înflăcărat, ca să devină bucătar-patiser.

La școala de magie Dunwiddle se petrec lucruri ciudate pentru care este învinovățită, desigur, clasa de Magie cu Susul în Jos!

Da, Marigold chiar a micșorat-o pe Lacey Clench la dimensiunea unui șoricel. Dar asta a fost un accident. Și, da, cei mai mulți nu se așteptau să o vadă pe Nory transformându-se într-un CalamaroCățel (asta e jumătate calamar, jumătate cățel), dar nu e ca și cum Nory ar fi  intenționat să amestece lăbuțe și tentacule. Și chiar dacă Bax are nefericita putere magică de a se transforma într-o piatră, jură că nu are nicio legătură cu magia pietroasă care se petrece pe holurile școlii Dunwiddle.

Când lucrurile devin și mai încurcate, este ușor să se dea vina pe copiii cu magia cea mai haotică. Dar elevii clasei de Magie cu Susul în Jos nu au de gând să se lase învinovățiți. În schimb, vor face tot ce pot pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat și să reinstaureze ordinea normală în școala lor, înainte să se întâmple ceva cu adevărat trăsnit.

Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Junior
ISBN 9789731287898
Traducător Maria-Magdalena Costea
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMagie cu susul în jos. Bucluc & balamuc
Rating-ul tău