Magie de doi bani (Femei din Cealaltă Lume, cartea întâi)

Epuizat din stoc
SKU
C903486
40.36 LEI
Pe scurt

Paige Winterbourne este o vrăjitoare.
Dar nu se observă: nu are negi, nici pielea verde, şi nici nu strâmbă cu drăgălăşenie din nas ori de câte ori face câte o vrajă. Nu, în majoritatea timpului, ea nu este altceva decât o fată obişnuită de douăzeci şi trei de ani: munceşte din greu, îşi face griji cu privire la siluetă, se întreabă dacă-şi va găsi vreodată un iubit...

Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME

Deştepte, sexy şi supranaturale:
faceţi cunoştinţă cu femeile din Cealaltă Lume.

Iar de vampiri, nici vorbă…

Paige Winterbourne este o vrăjitoare.
Dar nu se observă: nu are negi, nici pielea verde, şi nici nu strâmbă cu drăgălăşenie din nas ori de câte ori face câte o vrajă. Nu, în majoritatea timpului, ea nu este altceva decât o fată obişnuită de douăzeci şi trei de ani: munceşte din greu, îşi face griji cu privire la siluetă, se întreabă dacă-şi va găsi vreodată un iubit.

OK, mai are şi o fiică adoptivă adolescentă, pe Savannah, care vrea să-şi trezească din morţi mama, o practicantă a magiei negre, şi care se pomeneşte vânată de un semi-demon cu puteri telekinetice şi de o Cabală atotputernică a vrăjitorilor. Dar, în afară de toate astea, Paige duce o viaţă cu adevărat banală. Asta până când vecinii află cine este ea în realitate şi se dezlănţuie iadul.

La propriu…

Un orăşel de provincie fermecător, personaje fascinante, un dialog intelligent şi un dram de umor; atracţia specială a acestei poveşti constă în integrarea perfectă a supranaturalului în lumea reală.
− PUBLISHERSWEEKLY

Mai multe informații
EdituraLeda
ISBN 978-973-102-533-9
Traducător Adrian Deliu
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMagie de doi bani (Femei din Cealaltă Lume, cartea întâi)
Rating-ul tău