Magie în familie

în stoc
SKU
a249417
Preț special 47.20 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Imaginează-ți că tot ce e imposibil devine posibil. Prin intermediul acestei cărți, Magicianul Robert Tudor își dezvăluie secretele trucurilor sale incredibile întregii tale familii. Astfel ai ocazia de a descoperi că adevărata magie e în timpul petrecut împreună distrându-vă. Cu noile puteri de Magician, copilul tău are toate șansele să își uimească prietenii.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303050027
Număr de pagini 80
Formatul cărţii 20 x 25,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMagie în familie
Rating-ul tău

Magicianul Robert Tudor explică în carte mecanismul din spatele mai multor numere de magie pe care le poți realiza acasă, alături de copilul tău. Aveți nevoie de imaginație, repetiție și câteva obiecte banale din casă pentru vă uimi familia și prietenii.

Cartea aceasta este ea însăşi o magie prin modul în care o poți prezenta celor din jur. Paginile sunt astfel aranjate, încât să obții un efect wow doar prin deschiderea ei din unghiuri diferite.

Cum vă ajută această carte pe tine și copilul tău?

·        Vă descoperiți creativitatea, comunicați mai bine între voi și cu primul public pentru copilul tău

·        Puterea de a realiza un truc magic crește încrederea în sine

·        Copilul tău își va face prieteni mult mai uşor și relațiile de la școală se îmbunătățesc

·        Chiar dacă este timid sau introvertit, va atrage atenția asupra sa și își asumă un nou rol

·        Împreună veți privi realitatea din unghiuri diferite pentru a înțelege mecanismul din spatele unui număr de magie.

Magia înseamnă mai mult decât divertisment. Este o muncă frumoasă pe care o vei descoperi alături de copilul tău exersând numerele dezvăluite în carte.

Ca înțelegerea să fie completă, prin scanarea codurilor QR de la fiecare capitol, primești acces și la materiale video cu indicații clare oferite chiar de Magicianul Robert Tudor, cel mai renumit din România.

În plus, cartea „Magie în familie” vă învață o conduită foarte importantă pentru un magician: să faceți mişcări extrem de rapide, fără să vă grăbiți. Cu atenție, creativitate și o perspectivă diferită asupra realității, vei realiza alături de copilul tău că magia e pentru orice vârstă. Exersând numerele de magie împreună, îți dai seama că adevărata magie este timpul petrecut în familie.

Atunci când simți că un obstacol îți stă în cale, gândește-te la ce te învață această carte magică: nimic nu e imposibil, soluția e în mintea ta. Tu ești magicianul!

„Robert Tudor este un showman foarte talentat și, acum, descoperim că este și un tată minunat. Cu numerele sale de iluzionism, reușește să surprindă, să amuze, să fascineze atât copiii, cât și adulții. Cartea sa este un manual neprețuit pentru orice părinte care vrea să se conecteze cu copilul său. Este o carte gândită pentru familii, pentru adulți care vor să îi distreze pe copii și, în același timp, să le dea încredere în ei. Sper ca acest volum să ajungă în cât mai multe case, să transforme weekend-urile multor familii.” Andra Măruță, artistă și vedetă de televiziune

„Această carte este un instrument perfect pentru joacă. Robert visează la această carte încă de dinainte de a fi tată. El a iubit copiii, toți copiii, iar de când e tatăl copiilor lui, îi înțelege și mai bine. Robert Tudor știe să se joace, știe să-i facă pe copii să râdă și să activeze curiozitatea care stă pitită după ureche, gata să exploreze.  Recomand această carte tuturor familiilor cu copii. Magia este acea stare pe care copiii reușesc cel mai bine să o transforme în bucurie. Dați voie copiilor să vadă cu ochii minții și să creadă cu inima, așa cum face Robert Tudor.” Mirela Retegan, creatoarea proiectului Gașca Zurli