Corabia Morților (Magnus Chase și zeii din Asgard #3)

în stoc
SKU
a267195
Preț special 36.36 LEI Preț standard 48.48 LEI
Pe scurt

Spre dezamăgirea lui, nici de data asta pe Magnus Chase nu-l așteaptă o misiune simplă, ușor de rezolvat. Și-ar dori să existe un buton care, printr-o simplă apăsare, să garanteze salvarea lumii, iar el să poată dormi pe săturate.

Loki s-a eliberat din lanțurile în care îl prinsese Odin: e hotărât să distrugă Cele Nouă Lumi şi să declanșeze Ragnarokul, Ziua Judecăţii. Până la solstițiul de vară, Magnus Chase trebuie să dea de urma corabiei vicleanului Loki, Naglfar, și să iasă învingător dintr-o confruntare pentru care nu se simte deloc pregătit.

În călătoria către Niflheim, Magnus și apropiații lui simt pe propria piele cruzimea zeilor, înfruntă uriași răuvoitori și un dragon care scuipă flăcări. Sfaturile lui Percy Jackson sunt și ele de ajutor, iar Magnus pare că a găsit soluția izbânzii: stă chiar în prețuirea pe care el și prietenii lui și-o poartă unii altora.

Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 9786303211916
Traducător Alex Moldovan şi Mariana Buruiană
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 14,5 x 21 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCorabia Morților (Magnus Chase și zeii din Asgard #3)
Rating-ul tău

Spre dezamăgirea lui, nici de data asta pe Magnus Chase nu-l așteaptă o misiune simplă, ușor de rezolvat. Și-ar dori să existe un buton care, printr-o simplă apăsare, să garanteze salvarea lumii, iar el să poată dormi pe săturate.

Loki s-a eliberat din lanțurile în care îl prinsese Odin: e hotărât să distrugă Cele Nouă Lumi şi să declanșeze Ragnarokul, Ziua Judecăţii. Până la solstițiul de vară, Magnus Chase trebuie să dea de urma corabiei vicleanului Loki, Naglfar, și să iasă învingător dintr-o confruntare pentru care nu se simte deloc pregătit.

În călătoria către Niflheim, Magnus și apropiații lui simt pe propria piele cruzimea zeilor, înfruntă uriași răuvoitori și un dragon care scuipă flăcări. Sfaturile lui Percy Jackson sunt și ele de ajutor, iar Magnus pare că a găsit soluția izbânzii: stă chiar în prețuirea pe care el și prietenii lui și-o poartă unii altora.

Rick Riordan s-a născut pe 5 iunie 1964 în San Antonio, Texas. Pasionat încă de copil de mitologie şi de lumile fantastice din romanele lui Tolkien, a publicat prima povestire când avea 13 ani. A predat timp de cincisprezece ani limba engleză şi ştiinţele sociale în diverse şcoli din Statele Unite, însă a decis „cu greu“ să renunţe la cariera de profesor după ce a cunoscut succesul editorial cu literatura de factură poliţistă, dar mai ales cu seria pentru copii Percy Jackson şi Olimpienii. Modelul pentru personajul principal al seriei Percy Jackson şi Olimpienii a fost, de fapt, chiar băiatul său. Ceea ce a început ca o simplă poveste inspirată din mitologie, spusă copiilor săi înainte de culcare, a devenit în câţiva ani o adevărată „modă“ culturală, numai în librăriile americane fiind disponibile de-a lungul timpului peste treizeci şi cinci de milioane de exemplare din seriile Percy Jackson, Cronicile familiei Kane şi Eroii Olimpului. Până în prezent, Rick Riordan a ocupat deja locul întâi pe lista New York Times a celor mai bine vânduţi autori, iar traduceri din cărţile sale au apărut în peste treizeci de ţări.