Mai mult timp pentru suflet

Epuizat din stoc
SKU
a264697
45.00 LEI
Pe scurt
O carte care te ajută să te deschizi către lumea ta spirituală interioară și să trăiești cu mai multă însuflețire „Când vorbim despre suflet, vorbim despre vitalitate", spune Verena Kast. Dar tot mai des avem senzația că suntem înghețați într-o viață de zi cu zi fără vitalitate, cerințele lumii exterioare împingându-ne doar să funcționăm. Atunci este important să ne întoarcem mai mult către lumea spirituală interioară, pentru a ne găsi pacea și echilibrul mental. Și asta necesită timp. Renumita analistă și psihoterapeută jungiană susține că trebuie să dedicăm mai mult timp pentru suflet. Apoi, vitalitatea poate apărea din interior, de exemplu prin imaginație ¬- care ne însuflețește amintirile, planurile de viitor și dorințele-, prin preocuparea pentru visele de noapte sau prin perceperea și exprimarea emoțiilor noastre.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Misterele inconstientului colectiv
ISBN 9786064020574
Traducător Ioana Brigle
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 14,5 x 20,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMai mult timp pentru suflet
Rating-ul tău

O carte care te ajută să te deschizi către lumea ta spirituală interioară și să trăiești cu mai multă însuflețire

„Când vorbim despre suflet, vorbim despre vitalitate", spune Verena Kast. Dar tot mai des avem senzația că suntem înghețați într-o viață de zi cu zi fără vitalitate, cerințele lumii exterioare împingându-ne doar să funcționăm. Atunci este important să ne întoarcem mai mult către lumea spirituală interioară, pentru a ne găsi pacea și echilibrul mental. Și asta necesită timp.

Renumita analistă și psihoterapeută jungiană susține că trebuie să dedicăm mai mult timp pentru suflet. Apoi, vitalitatea poate apărea din interior, de exemplu prin imaginație ¬- care ne însuflețește amintirile, planurile de viitor și dorințele-, prin preocuparea pentru visele de noapte sau prin perceperea și exprimarea emoțiilor noastre.

Verena Kast a studiat psihologia, filosofia şi literatura, este doctor în psihologie analitică, profesor de psihologie la Universitatea din Zürich, lector şi analist formator la Institutul „C.G. Jung", psihoterapeut cu practică privată. La Editura Trei, de aceeaşi autoare, au mai apărut: Umbra din noiForţa vitală subsersivăFiicele tatălui, fiii mamei, Dinamica simbolurilor și Depășirea de sine.