Mănânc, slăbesc şi mă menţin

Epuizat din stoc
SKU
C146881
Preț special 12.31 LEI Preț standard 16.41 LEI
Pe scurt
Ce au în comun Kylie Minogue, Bill şi Hillary Clinton, Gérard Depardieu, regina Beatrix a Olandei şi milioane de alţi oameni? Un singur lucru: cu toţii sunt adepţii faimoasei diete elaborate de Michel Montignac.
În 1987, autorul francez publica Je mange, donc je maigris (titlul original al cărţii de faţă) şi începea o adevărată revoluţie în domeniul dieteticii. Conceptul de indice glicemic, formulat de el, stă la baza metodei sale, total opusă regimurilor de tip hipocaloric. Montignac demonstrează că nu cantitatea alimentelor contează, ci calitatea lor. Aşadar, nu ne îngrăşăm pentru că mâncăm prea mult, ci pentru că alegem alimentele greşite. Susţinute de importante studii ştiinţifice, cărţile sale au fost traduse în 25 de limbi şi publicate în 42 de ţări, în peste 16 milioane de exemplare.

Mănânc, slăbesc şi mă menţin propune o versiune actualizată a cărţii care l-a făcut celebru pe Michel Montignac. Această nouă ediţie, completă, oferă soluţia perfectă pentru cei care vor să slăbească, să îşi menţină greutatea sau pur şi simplu să se simtă în formă fără să renunţe la plăcerile gastronomiei.
Mai multe informații
EdituraLitera
Ediția cărții I
ISBN 978-973-675-599-6
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMănânc, slăbesc şi mă menţin
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!