Mananca si invinge dieta

în stoc
SKU
a268758
Preț special 48.75 LEI Preț standard 65.00 LEI
Pe scurt
Dr. William Li, medic și cercetător, un pionier în domeniul său, ne dezvăluie știința de a mânca pentru a slăbi sănătos În prima sa carte inovatoare, Mănâncă pentru a învinge boala, dr. Li a explorat universul alimentelor ca medicament, arătând că, atunci când consumăm alimente adecvate, organismul își activează cele cinci sisteme de apărare a sănătății pentru a combate cancerul, diabetul, bolile cardiovasculare, bolile autoimune neurodegenerative și alte afecțiuni debilitante.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Lifestyle
Ediția cărții I
ISBN 978-606-789-413-4
Traducător Roxana Birsanu
Număr de pagini 640
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMananca si invinge dieta
Rating-ul tău

Dr. William Li, medic și cercetător, un pionier în domeniul său, ne dezvăluie știința de a mânca pentru a slăbi sănătos

În prima sa carte inovatoare, Mănâncă pentru a învinge boala, dr. Li a explorat universul alimentelor ca medicament, arătând că, atunci când consumăm alimente adecvate, organismul își activează cele cinci sisteme de apărare a sănătății pentru a combate cancerul, diabetul, bolile cardiovasculare, bolile autoimune neurodegenerative și alte afecțiuni debilitante.

În această nouă carte, dr. Li ne face cunoștință cu noua și surprinzătoarea știință a pierderii în greutate, dezvăluindu-ne mai multe lucruri uimitoare: grăsimea corporală sănătoasă te poate ajuta să slăbești; metabolismul tău poate fi, la 60 de ani, același ca la 20 de ani; dietele de tip „yo-yo" pot fi bune pentru sănătatea ta; un post intermitent de 8 ore poate fi la fel de eficient precum unul de 12 ore; chiar și o pierdere foarte redusă în greutate poate avea un impact major asupra sănătății tale. Mănâncă și învinge dieta demonstrează că adăugarea alimentelor potrivite în dietă îți poate vindeca metabolismul și reduce grăsimea corporală nesănătoasă, și poate duce la o pierdere în greutate care îți prelungește viața și te ajută să te simți bine.

Plină de informații științifice și sfaturi practice, cartea dr. Li oferă și un plan de alimentație pe patru săptămâni, modalități ușoare de a schimba unele alimente cu altele, precum și ponturi de cumpărături și rețete foarte populare.