Manipulatorii și relațiile de cuplu

în stoc
SKU
a220125
40.01 LEI
Pe scurt

Isabelle Nazare-Aga este psiholog specializat în terapie cognitiv-comportamentală, formator şi conferenţiar. Organizează cursuri pentru afirmarea sinelui şi dobândirea stimei de sine, dar și seminarii despre arta de a face faţă manipulatorilor.

Ce ai face dacă o relație de iubire te-ar distruge, strivindu-ți personalitatea și identitatea, fără a mai lăsa loc stării de bine, evoluției sau fericirii? Ce se întâmplă când cel care îți declară iubire infinită se transformă dintr-odată într-un vampir emoțional, într-un adevărat călău?

Consecințele sunt dezastruoase, atât în planul psihoemoțional, cât și fizic: pierderea stimei și a încrederii în propria persoană, anxietatea, creșterea accentuată a sentimentului de vinovăție, frica, lipsa siguranței de sine în public, izolarea, tulburări de somn, o stare de rău generalizată, depresie, gânduri de sinucidere și nu numai.

Construită în jurul diverselor faze ale poveștii romantice și deschizând o ușă către durerea victimelor manipulării, cartea Isabellei Nazare-Aga analizează relațiile de cuplu cu un manipulator (sau o manipulatoare) și oferă răspunsuri pentru a-i ajuta pe cei care încearcă să „iasă dintr-un somn ce le otrăvește existența“, astfel încât să-şi găsească libertatea și fericirea.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Perversii narcisici
ISBN 9786069707180
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsManipulatorii și relațiile de cuplu
Rating-ul tău