Manipulatorii sunt printre noi

în stoc
SKU
a216902
42.00 LEI
Pe scurt

Isabelle Nazare-Aga este psiholog specializat în terapie cognitiv-comportamentală, formator şi conferenţiar. Organizează cursuri pentru afirmarea sinelui şi dobândirea stimei de sine, dar și seminarii despre arta de a face faţă manipulatorilor.

Seducători, rezervaţi sau efectiv tiranici, manipulatorii se folosesc de diverse manevre pentru a-şi atinge scopurile. Acţionând în mod subtil, aceşti apropiaţi – părinţi, parteneri, cunoştinţe, colegi – reuşesc să ne culpabilizeze, să ne devalorizeze şi să nască în noi îndoiala. Cine sunt manipulatorii? Cum reuşesc ei să ne ţină subjugaţi? Sunt conştienţi de comportamentul lor? Victimele lor trebuie să-şi asume și ele o parte din responsabilitate? Care sunt mijloacele prin care ne putem proteja de aceşti terorişti afectivi?

Învață cum să recunoști sau să identifici manipulatorii și înțelege modul în care acționează ei: culpabilizarea altora, faptul că au două feţe, că nu își asumă niciodată responsabilitatea pentru ceea ce fac, învrăjbirea și devalorizarea celor din jur, autovictimizare, schimbări bruște de atitudine, indiferența atroce față de nevoile altora.

Soluțiile prezentate în această carte ne ajută să fim mai asertivi, să ne gestionăm anxietatea și stresul, pentru ca, la final, să dispunem de libertatea de a ne alege faptele, gândurile și… viața.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Perversii narcisici
ISBN 9786069707074
Număr de pagini 344
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsManipulatorii sunt printre noi
Rating-ul tău