Manual pentru conștiența superioară

Epuizat din stoc
SKU
a246570
42.00 LEI
Pe scurt
De ce trăim o viață plină de agitație, disperare și anxietate? De ce ne forțăm mereu, pe noi și pe alții? De ce simțim doar frânturi de fericire, pace și iubire? De ce în lume domină certurile și frământările? Faimoasa lucrare „Manual pentru conștiența superioară”, cartea-etalon pentru inițierea în stările superioare de conștiență și bestseller peren, este mai populară ca niciodată și ajută și azi nenumărați oameni să experimenteze schimbări revoluționare în viața lor din momentul în care încep să aplice tehnicile simple și eficiente concepute de Ken Keyes Jr. Ascensiunea către stările superioare de conștiență începe atunci când ne dăm seama de inutilitatea colosală a încercării de a duce o viață perfectă, când renunțăm la eforturile de a-i schimba pe cei din jur și de a modela lucrurile și situațiile ca să corespundă dependențelor și dorințelor noastre. Parcurge cu inima ușoară și cu sufletul deschis pașii prezentați în „Manual pentru conștiența superioară” și îți vei folosi altfel energia și îți vei duce conștiența la niveluri nebănuite!
Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066394536
Traducător Iuliana Leonti
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsManual pentru conștiența superioară
Rating-ul tău

De ce trăim o viață plină de agitație, disperare și anxietate? 

De ce ne forțăm mereu, pe noi și pe alții? 

De ce simțim doar frânturi de fericire, pace și iubire? 

De ce în lume domină certurile și frământările? 

Faimoasa lucrare Manual pentru conștiența superioară, cartea-etalon pentru inițierea în stările superioare de conștiență și bestseller peren, este mai populară ca niciodată și ajută și azi nenumărați oameni să experimenteze schimbări revoluționare în viața lor din momentul în care încep să aplice tehnicile simple și eficiente concepute de Ken Keyes Jr.

Ascensiunea către stările superioare de conștiență începe atunci când ne dăm seama de inutilitatea colosală a încercării de a duce o viață perfectă, când renunțăm la eforturile de a-i schimba pe cei din jur și de a modela lucrurile și situațiile ca să corespundă dependențelor și dorințelor noastre. 

Parcurge cu inima ușoară și cu sufletul deschis pașii prezentați în Manual pentru conștiența superioară și îți vei folosi altfel energia și îți vei duce conștiența la niveluri nebănuite!

Pionier în domeniul dezvoltării personale și avocat al păcii pe tot parcursul vieții, Ken Keyes, Jr. a fost mentorul a mii de oameni din întreaga lume. 

Dr. Wayne Dyer l-a descris ca fiind „cel care m-a inițiat literalmente în această călătorie glorioasă de transformare”. Arhiepiscopul Desmond Tutu, câștigătorul Premiului Nobel pentru Pace în 1984, i-a redat influența astfel: „Ken Keyes ne învață cum să fim cu adevărat umani prin puterea iubirii necondiționate. Speranța noastră de supraviețuire depinde de a deprinde obiceiul să ne iubim pe noi înșine și unii pe alții necondiționat – și el ne arată cum.”