Marea carte a micului explorator

în stoc
SKU
a259814
Preț special 37.42 LEI Preț standard 49.90 LEI
Pe scurt
În Marea carte a micului explorator, copilul tău isteţ va descoperi informaţii fascinante despre oceane, dinozauri, urşi şi multe altele, puse în valoare cu ajutorul unor jocuri palpitante, reunite în cinci aventuri de neuitat, pline de peripeţii.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303050812
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 20 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMarea carte a micului explorator
Rating-ul tău

Pune o carte minunată despre rechini în mâinile unui copil și vei vedea cât de rapid și de ușor sunt cuceriți de fotografii sau de ilustrații, cât de fascinați sunt de informații minunate și câte întrebări încep să răsară în mințile lor active. Odată ce le stimulezi interesul și imaginația, le-ai deschis ușa unei comori de explorări și de cunoștințe, și ai inițiat o călătorie de-o viață, în încercarea de a înțelege lumea din jurul lor. - Camilla de la Bédoyère, autoare.

Marea carte a micului explorator oferă copilului isteț cinci incursiuni în inima naturii, jocuri complexe şi pline de provocări, care îl stimulează şi îl educă în acelaşi timp. Concepute şi scrise de Camilla de la Bédoyère, o veterană a cărţilor pentru copii, aventurile îmbină imaginaţia cu informaţia în cel mai creativ mod, pentru o experienţă de neuitat, în care îl poţi însoţi şi tu.

Singura armă de care e nevoie e un creion. Descoperiţi indiciile, completaţi jocurile, găsiţi rezolvarea ghicitorilor cu rimă, urmăriţi traseul pe hărţi şi bifaţi în liste tot ce aţi descoperit de-a lungul drumului.

Această carte e pentru copilul tău dacă:

-Îți dorești să fie curios și să exploreze lumea plin de entuziasm

-Îi plac poveştile cu peripeţii pe meleaguri îndepărtate.

-Vrei să îl înveți să iubească animalele și să respecte mediul înconjurător

-Îți dorești ca cel mic să asocieze învățatul cu o activitate plăcută

-Vrei să-l ajuți să-și dezvolte imaginația și intelectul

-Îi plac poveştile interactive, care îi stimulează iniţiativa.