Marea carte cu jocuri de Craciun

Epuizat din stoc
SKU
a250326
98.00 LEI
Pe scurt
Marea Carte cu Jocuri de Craciun cuprinde opt jocuri traditionale de societate, adunate intr-o versiune minunata de Craciun. Distreaza-te asambland piesele pentru a crea jetoane si zaruri, apoi provoaca-ti prietenii la intrecere in fabrica de cadouri sau afla care va fi primul care va strange toate ingredientele pentru a face turta dulce perfecta de Craciun. Sau poti participa la cursa cu obstacole pentru a ajunge la casa lui Mos Craciun.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 5948495005320
Număr de pagini 21
Formatul cărţii 26 x 27 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMarea carte cu jocuri de Craciun
Rating-ul tău

Marea Carte cu Jocuri de Craciun cuprinde opt jocuri traditionale de societate, adunate intr-o versiune minunata de Craciun.Distreaza-te asambland piesele pentru a crea jetoane si zaruri, apoi provoaca-ti prietenii la intrecere in fabrica de cadouri sau afla care va fi primul care va strange toate ingredientele pentru a face turta dulce perfecta de Craciun. Sau poti participa la cursa cu obstacole pentru a ajunge la casa lui Mos Craciun.

Lasa-te purtat prin satul lui Mos Craciun, cel mai amuzant si magic sat din lume!

lustratiile colorate ale Claudiei Bordin descriu scenarii fantastice care creeaza o atmosfera magica de Craciun pentru intreaga familie.