Marea Monştrilor (Percy Jackson şi Olimpienii, vol. 2)

în stoc
SKU
C211829
38.38 LEI
Pe scurt

Cine mai este pasionat astăzi de poveşti cu zei? Într-o lume a gadgeturilor şi a tehnologiei, mai pot interesa întâmplări izvorâte din mituri? Rick Riordan, autorul seriei Percy Jackson și Olimpienii, reuşeşte să demonstreze că povestea mitologică are încă puterea de a tulbura, de a fascina, de a încânta.

Pentru prima dată, Percy Jackson se bucură de o viaţă normală şi liniştită. Totul se schimbă însă în ultima zi de şcoală, când un joc de dodgeball aparent banal se transformă într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte cu o echipă de canibali gigantici. Pentru a-şi salva viaţa, Percy porneşte spre Tabăra Semizeilor, dar descoperă că ameninţarea planează şi asupra taberei. Pinul care proteja „cetatea“ a fost otrăvit, iar hotarele magice au început să-şi piardă puterea de apărare în faţa monştrilor pregătiți să distrugă tot.
Îngrijorat de schimbările petrecute în tabără şi bântuit de vise alarmante cu prietenul său dispărut Grover, Percy pleacă împreună cu Annabeth în căutarea leacului salvator. Însă pentru asta eroii vor trebui să înfrunte pericolele înfricoşătoare ascunse în Marea Monştrilor. 

Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Excalibur
ISBN 978-606-8044-57-6
Traducător Alex Moldovan
Număr de pagini 280
Formatul cărţii 14x20 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMarea Monştrilor (Percy Jackson şi Olimpienii, vol. 2)
Rating-ul tău