Marea petrecere de Crăciun la Zoo

în stoc
SKU
a264490
45.00 LEI
Pe scurt

Ilustrații de Günther Jakobs

Crăciunul bate la uşă, iar animalele de la grădina zoologică vor să-şi facă daruri! Ariciul Didi, directorul grădinii zoologice, Alfred Gargară, şi ceilalţi se tot gândesc: care este cadoul perfect? O carte ilustrată amuzantă despre bucuria de a dărui şi despre cum să-i faci fericiţi pe ceilalţi în cea mai minunată perioadă a anului!

Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
ISBN 9789733415510
Traducător Marilena Iovu
Număr de pagini 32
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMarea petrecere de Crăciun la Zoo
Rating-ul tău

Ilustrații de Günther Jakobs

E vremea Crăciunului la Zoo!

Crăciunul bate la uşă, iar animalele de la grădina zoologică vor să-şi facă daruri! Ariciul Didi, directorul grădinii zoologice, Alfred Gargară, şi ceilalţi se tot gândesc: care este cadoul perfect?

Didi se hotărăşte să-i dăruiască papionul lui domnişoarei Gina, girafa. Micul arici crede că îi va sta de minune şi-i va face o mare bucurie. Însă, din păcate, girafa nu mai are o oglindă în care să se privească, fiindcă tocmai i-a dăruit-o hipopotămiţei Nicky. Şi Nicky? I-a dăruit rujul său Andromedei, fetiţei-cameleon, căreia îi place să picteze. Şi aşa mai departe. Ce este de făcut? Ariciului Didi i-a venit deja o idee...

O carte ilustrată amuzantă despre bucuria de a dărui şi despre cum să-i faci fericiţi pe ceilalţi în cea mai minunată perioadă a anului!