Maresi. Cronici din Manastirea Rosie, vol. 1

în stoc
SKU
a263171
30.00 LEI
Pe scurt
Maresi este primul volum din seria Cronici din Manastirea Rosie. Maresi este o carte despre chipurile intunecate ale Raului si despre puterea magica a prieteniei capabile sa invinga totul, toate concentrandu-se in jurul povestii unei fete care descopera pe insula femeilor nu numai cunoasterea din carti, dar si forta straveche, irezistibila, redutabila a feminitatii.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-341-529-9
Traducător Karmen Balko
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMaresi. Cronici din Manastirea Rosie, vol. 1
Rating-ul tău

Maresi este primul volum din seria Cronici din Manastirea Rosie.

Maresi este o carte despre chipurile intunecate ale Raului si despre puterea magica a prieteniei capabile sa invinga totul, toate concentrandu-se in jurul povestii unei fete care descopera pe insula femeilor nu numai cunoasterea din carti, dar si forta straveche, irezistibila, redutabila a feminitatii.

Maresi este povestea dramatica, scrisa cu multa indemanare si fantezie, a unei lumi matriarhale izolate pe o insula, un refugiu pentru fetele care au reusit sa scape din comunitati conservatoare si opresive. In aceasta carte plina de un suspans feroce, memorabila, cu actiunea situata intr‑un trecut nedeterminat, exista multe analogii cu femeile si fetele din societatile moderne: cunoasterea ii ofera lui Maresi, personajul principal, puterea de a schimba lumea. - Juriul Finlandia Junior Prize 2014