Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare

Epuizat din stoc
SKU
C215935
43,34 LEI
Pe scurt
O carte-album ce prezinta destinul in imagini, de la nastere pana in zilele noastre, al primei femei care va mosteni Coroana Romaniei.

Pornind de la amintirile Altetei Sale Regale si apeland la documente, fotografii, obiecte personale, dar si lucruri ce fac parte din Colectia Regala, unele dintre ele prezentate aici in premiera, autoarea Sandra Gatejeanu Gheorghe ne vorbeste despre copilaria si adolescenta Principesei Mostenitoare, despre studiile si experienta comunitara, despre viata de familie, interesele si activitatile intreprinse de Principesa Margareta in folosul Romaniei.


Sandra Gatejeanu Gheorghe este directorul de protocol al Casei Regale a Romaniei, coordonand, in ultimii cinci ani, vizitele oficiale ale Familiei Regale a Romaniei in strainatate, dar si calatoriile regale efectuate in Romania de membrii Familiilor Regale straine, pastrand legatura cu Casele Regale ale lumii, organizand evenimentele Familiei Regale si gestionand relatiile cu misiunile diplomatice acreditate la Bucuresti, dar si cu misiunile Romaniei din strainatate. Ca formatie profesionala, Sandra Gatejeanu Gheorghe a absolvit cursurile Facultatii de Drept si ale Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este avocat in Baroul Bucuresti, doctor in drept international privat, colaborator extern la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si, incepand cu anul 2011, este lector la Institutul Diplomatic Roman, sustinand prelegeri despre Protocolul si Ceremonialul Regal. De asemenea, este si membru al Asociatiei Romane de Protocol.

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Carti Regale
ISBN 978-606-588-607-0
Număr de pagini 230
Formatul cărţii 22x21.80
Tip copertă cartonata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMargareta. Portretul Principesei Mostenitoare
Rating-ul tău