Mariette. Muza si Inspiratia lui Jules Verne

în stoc
SKU
a243654
Preț special 24.69 LEI Preț standard 32.92 LEI
Pe scurt
Daca in ,,Mouelle Roucher" Iubirea ni se infatiseaza a fi una matura, misterioasa si responsabila deopotriva, in Lucette - Viata dincolo de imunitatea zero Cosmisian ne prezinta o Iubire cu chip de copila, care a daruit candva Speranta oamenilor. Ca mai tarziu, in cel de-al treilea roman, Mariette - Muza si Inspiratia lui Jules Verne, autorul sa ne dezvaluie o alta dimensiune a Iubirii, si anume una in care fragilitatea intr-o lume scortoasa si gri poate conferi un plus evolutiei umane.
Mai multe informații
EdituraEditura Siono
ISBN 9786306509027
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMariette. Muza si Inspiratia lui Jules Verne
Rating-ul tău

Daca in Mouelle Roucher Iubirea ni se infatiseaza a fi una matura, misterioasa si responsabila deopotriva, in Lucette - Viata dincolo de imunitatea zero Cosmisian ne prezinta o Iubire cu chip de copila, care a daruit candva Speranta oamenilor. Ca mai tarziu, in cel de-al treilea roman, Mariette - Muza si Inspiratia lui Jules Verne, autorul sa ne dezvaluie o alta dimensiune a Iubirii, si anume una in care fragilitatea intr-o lume scortoasa si gri poate conferi un plus evolutiei umane. 

N. Marianne

 

Mariette este o lume formata din mai multe lumi, un labirint in care Timpul si Destinul se intrepatrund si apoi se risipesc, asemenea unei papadii atinse de vant, intre trecut si clipa prezenta, facand intre ele o punte iesita dintr-o calimara a carei cerneala ascunde mistere si secrete.

 
Potecuta