Marte roșu (trilogia Marte, partea I)

în stoc
SKU
a255934
79.99 LEI
Pe scurt
O sută de oameni de știință prestigioși, care primesc misiunea de a explora planeta Marte și de a pregăti colonizarea ei, părăsesc Terra la bordul unei nave. O călătorie fascinantă prin infinitul spațiului se sfârșește cu descoperiri spectaculoase despre viață, lume și oameni, iar totul se petrece într-un univers care funcționează după propriile legi.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Armada
ISBN 9786064314925
Traducător Emil Sîrbulescu
Număr de pagini 640
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMarte roșu (trilogia Marte, partea I)
Rating-ul tău

O sută de oameni de știință prestigioși, care primesc misiunea de a explora planeta Marte și de a pregăti colonizarea ei, părăsesc Terra la bordul unei nave.

O călătorie fascinantă prin infinitul spațiului se sfârșește cu descoperiri spectaculoase despre viață, lume și oameni, iar totul se petrece într-un univers care funcționează după propriile legi.

Incredibila aventură a supunerii unei planete ostile pentru a împlini utopia unei vieți marțiene.
Locus

Comparată adesea cu seria DUNE a lui Frank Herbert, TRILOGIA MARTE devansează fără nicio dificultate toate celelalte romane de anticipație despre colonizarea planetei Marte.
Booklist

Complexă, excelent argumentată științific și bine ancorată în realitate, trilogia lui Kim Stanley Robinson pare a fi manualul perfect pentru colonizarea planetei Marte. După lectură, o să te trezești privind cu alți ochi proiectele spațiale ale lui Elon Musk.
MARIAN COMAN, redactor-șef ARMADA

Roman câștigător al Nebula Award & British Science Fiction Award.