Matei, nici mare, nici mic!

în stoc
SKU
a226511
34.99 LEI
Pe scurt

BRIGITTE WENINGER s-a nascut in 1960, in Kufstein, Austria. Dupa ce a lucrat timp de 20 de ani ca educatoare la gradinita, s-a dedicat scrisului. A publicat peste 50 de carti, a fost tradusa in 30 de limbi si, de-a lungul timpului, a primit numeroase premii. Unele dintre cele mai de succes carti ale sale sunt cele care il au ca personaj pe simpaticul iepuras Matei. Aventurile iepurasului Matei sunt povesti pline de farmec si umor, cu un important continut educativ.

EVE THARLET s-a nascut in Franta in 1956 si a crescut in Germania. A studiat la Ecole Supérieure des Arts Décoratifs din Strasbourg. Din 1981 ilustreaza carti pentru copii pentru care a primit numeroase premii. Stilul sau artistic, bogat in detalii si in culori calde, i-a cucerit pe copii si pe parinti deopotriva.

Seria Brigittei Weninger, cărți care îl au ca protagonist pe iepurașul Matei, pe frățiorii și prietenii săi este o serie extrem de îndrăgită de copii pentru umorul lor, pentru aerul de copilărie autentică, petrecută pe coclauri, pentru lecțiile despre prietenie și solidaritate. Fiecare carte este o nouă ipostază a copilăriei, în care copiii se vor oglindi și pe care-și vor dori să o citească din nou și din nou.


Ce învață micii cititori:

  • Orice vârstă are bucuriile ei
  • Cum să fie generoși cu frații mai mici
  • Timpul petrecut în familie e cel mai prețios
  • Orice supărare e trecătoare ca un nor

 

Povestea:
Chiar și cei mai simpatici iepurași trec prin vârste dificile. Matei e prea mare pentru jocurile părinților cu frățiorii  săi, dar are tocmai vârsta potrivită pentru mici treburi în jurul casei. De aici izvorăște o îmbufnare trecătoare ca norii de vară și Matei își regăsește optimismul și bună-dispoziția alături de familia sa înțelegătoare.

 


Recomandarea editorului:
Matei e un iepuraș plin de idei, amuzant, aventuros, empatic, atent cu frățiorii mai mici și generos cu frățiorii mai mari. Aceste povești gravitează în jurul dinamicii dintr-o familie, unde orice problemă își găsește, mai devreme sau mai târziu, soluția.

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Nemi
ISBN 9786064310941
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 21.5 x 28.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMatei, nici mare, nici mic!
Rating-ul tău