Matematica. Caietul elevului pentru clasa a III-a

în stoc
SKU
a228109
19.99 LEI
Pe scurt

Alice Pantermüller și-a dorit din școala generală să devină „scriitoare de cărți” sau profesoară. S-a format ca profesor, a predat germana ca limbă străină în Scoția și a absolvit un curs de librar. A devenit cunoscută prin cărțile pentru copii pe care le-a scris, în special prin seriile Bendix Brodersen și Jurnalul Lottei.

Daniela Kohl și-a câștigat de mică bani de buzunar vânzându-și desenele colegilor de clasă, mătușilor și bunicilor. A studiat comunicare și design la Fachhochschule München, iar din 2001 lucrează cu plăcere ca grafician și ilustrator freelancer. Împreună cu soțul, câinele și broasca sa țestoasă locuiește deasupra acoperișurilor din München.

Caietul de matematică pentru clasa a III-a, conceput în conformitate cu programa şcolară în vigoare pentru disciplina Matematică (clasele a lll-a – a IV-a), a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018.
Materialul vine în sprijinul elevilor, dar și al învățătorilor și continuă demersul didactic al manualului de Matematică clasa a III-a, declarat câștigător în urma licitației organizate de Ministerul Educației, fiind realizat de o echipă de autori cu o bogată experiență didactică.
Caietul de matematică se distinge prin diversitatea aplicațiilor ce pot fi utilizate atât în cadrul orelor de curs, cât și acasă, dar și prin încurajarea cultivării încrederii în sine, a interesului pentru reușită, formarea unor atitudini pozitive față de rezolvarea problemelor de orice fel și prin acestea, adaptarea la provocările mediului etc.

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Micii mei eroi
Ediția cărții a IV-a
ISBN 9786060094456
Traducător Raluca Trușcanu
Număr de pagini 104
Formatul cărţii 20.5 x 29 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMatematica. Caietul elevului pentru clasa a III-a
Rating-ul tău