Matematică și explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa I

în stoc
SKU
a263907
29.51 LEI
Pe scurt
Auxiliarul didactic Matematică și explorarea mediului – caiet de lucru pentru clasa I este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Matematică și explorarea mediului, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
ISBN 9789734739714
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 20.5 x 26.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMatematică și explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa I
Rating-ul tău

Auxiliarul didactic Matematică și explorarea mediului – caiet de lucru pentru clasa I este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Matematică și explorarea mediului, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I.

Auxiliarul abordează o relaționare perfectă cu manualul, exercițiile aplicative sunt explicite, exprimate prin termeni accesibili micului școlar, graduale ca dificultate. Conținutul lucrării se evidențiază prin eficiență, susținând ritmic și gradual formarea competențelor specifice corespunzătoare clasei I. Elaborarea itemilor, dar și alternarea activităților de învățare-exersare cu cele de joc conferă varietate și atractivitateDesignul caietului de lucru este captivant, pentru a susține activitățile de învățare și exersare prin suport vizual color, adecvat particularităților de vârstă și psihopedagogice ale elevilor.

 Conținutul integrat al caietului de lucru permite ca acesta să fie folosit atât ca o completare firească și binevenită a manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I, cât și independent, pentru activitatea suplimentară a elevilor, în vederea consolidării competențelor.