Matematica in povesti: Adunarea

în stoc
SKU
a225495
20.00 LEI

Pe tot parcursul cărții, Franklin oferă multe ocazii de a compune mulțimi de obiecte concrete și de a rezolva exerciții de adunare atât numeric, cât și în imagini. De asemenea, sunt prezentate diferite posibilități de abordare și tehnici de rezolvare a operațiilor de adunare. Modelele vizuale îi ajută pe tinerii dornici de învățătură să înțeleagă conceptul de adunare sub forma alăturării de obiecte. Ocaziile de a crea ei înșiși propriile exemple, atât cu cifre, cât și în imagini, încurajează copiii să-și împărtășească cunoștințele.

Pe lângă faptul că întăresc abilitatea folosirii numerelor până la 18, ilustrațiile atrăgătoare cu Franklin, precum și cadrul de poveste familiar, oferă copiilor un mediu plin de semnificație capabil să le permită însușirea conceptelor de bază ale adunării.

Paginile cu activități au fost gândite pentru copiii din clasele zero și întâi care au însă un minim de experiență privind adunarea. Activitățile sunt prezentate în cadrul unor povestiri tematice care reflectă situații binecunoscute din viața lui Franklin. Astfel se oferă un context explicit pentru rezolvarea operațiilor de adunare până la 10, în prima parte a cărții, și mai apoi până la 18, în a doua parte a ei.

 

Mai multe informații
EdituraKatartis
ISBN 9786069262092
Traducător Bianka Diana Gales
Număr de pagini 36
Formatul cărţii 20 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2019
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMatematica in povesti: Adunarea
Rating-ul tău