Matematica in povesti: Scaderea

în stoc
SKU
a225496
20.00 LEI

Pe tot parcursul cărții, Franklin oferă multe ocazii de a despărți mulțimi de obiecte concrete și de a rezolva exercițiile de scădere atât numeric, cât și în imagini. De asemenea, sunt prezentate diferite posibilități de abordare și tehnici de rezolvare a operațiilor de scădere. Modelele vizuale îi ajută pe tinerii dornici de învățătură să înțeleagă conceptul de scădere sub forma înlăturării unor obiecte din mulțime sau a separării mulțimii. Ocaziile de a crea ei înșiși propriile exemple atât cu cifre, cât și în imagini încurajează copiii să-și împărtășească cunoștințele.

Pe lângă faptul că întăresc abilitatea folosirii numerelor până la 18, ilustrațiile atrăgătoare cu Franklin, precum și cadrul de poveste familiar, oferă copiilor un mediu plin de semnificație capabil să le permită însușirea conceptelor de bază ale scăderii.

Paginile cu activități au fost gândite pentru copiii din clasele zero și întâi care au însă un minim de experiență privind scăderea. Activitățile sunt prezentate în cadrul unor povestiri tematice care reflectă situații binecunoscute din viața lui Franklin. Astfel se oferă un context explicit pentru rezolvarea operațiilor de scădere din 10, în prima parte a cărții, și mai apoi din 18, în a doua parte a ei.

Mai multe informații
EdituraKatartis
ISBN 9786069473269
Traducător Bianka Diana Gales
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 20 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2019
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMatematica in povesti: Scaderea
Rating-ul tău