Matricea Divină

în stoc
SKU
a222530
38.00 LEI
Pe scurt

GREGG BRADEN

Autor de bestselleruri în topul New York Times și conferențiar la nivel internațional pe tema rolului spiritualității în tehnologie. Este o autoritate în fuziunea dintre înțelepciunea trecutului și știința, vindecarea și pacea viitorului.

De peste 20 de ani, Gregg caută prin sate din vârful munților, prin mănăstiri îndepărtate, prin temple străvechi și texte uitate ca să descopere secretele de dincolo de vremuri. Cărțile sale trezesc ce este mai bun în fiecare dintre noi, inspirându ne cele mai profunde pasiuni cu instrumentele potrivite pentru a construi o lume mai bună.

Ce ar însemna pentru tine să descoperi că puterea de a crea bucurie, de a vindeca suferința și de a aduce pacea în lume trăiește în interiorul tău? Cât de diferit ai trăi dacă ai ști să folosești această putere în fiecare zi a vieții tale? 
 
Numeroase experimente revoluționare ne prezintă dovezi spectaculoase despre existența unei rețele de energie care leagă totul în viața și în lumea noastră: Matricea Divină. De la vindecarea corpului până la succesul în carieră, de la relațiile intime până la relațiile dintre națiuni, Matricea Divină reprezintă dovada că fiecare om are puterea de a comunica direct cu forța care leagă întreaga creație. 
 
Cartea Matricea Divină îți prezintă toate aceste dovezi provenite din cercetări științifice de ultimă oră, dar și din înțelepciunea milenară. Alătură-te reputatului Gregg Braden în această călătorie extraordinară care leagă știința, spiritualitatea și minunile prin limbajul Matricei Divine!
 
„Matricea Divină este lumea noastră. În același timp, este și tot ce există în lumea noastră. Ea suntem noi și tot ce iubim, urâm, creăm și trăim ca experiență. În Matricea Divină, suntem sămânța miracolului – precum și miracolul însuși.
Cel mai important lucru e că relația noastră cu această esență cuantică ce ne conectează cu tot ce ne înconjoară ne reamintește că noi înșine suntem creatori. Prin urmare, putem să ne exprimăm cele mai profunde dorințe ce vizează vindecarea, prosperitatea, bucuria și pacea, care să cuprindă totul, de la corpul nostru și viața noastră până la relațiile noastre. Putem face acest lucru în mod conștient, la momentul și în maniera alese de noi. 
Această carte este scrisă pentru aceia care doresc să-și trezească puterea dată de cele mai mari pasiuni și de cele mai profunde aspirații.“ - Gregg Braden
Mai multe informații
EdituraFor You
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții III
ISBN 9786066393904
Traducător Andreea Rosemarie Lutic
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMatricea Divină
Rating-ul tău