Max ramane peste noapte la Paula

Epuizat din stoc
SKU
a248400
16.91 LEI
Pe scurt
Max ramane peste noapte la Paula face parte din seria Soricelul cititor - povesti care explica lumea din jurul nostru si ofera un divertisment extraordinar micilor fani ai fotbalului cu varsta peste 3 ani. Ura! Pentru prima data, Max are voie sa ramana peste noapte la prietena lui, Paula. Isi face rapid bagajul: pijamaua, periuta de dinti si, bineinteles, lanterna. Dar oare poate Max sa adoarma fara pupicul de noapte buna al mamei?
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Soricelul cititor
ISBN 594-849-500-710-2
Traducător Andreea Ileana Pop
Număr de pagini 24
Formatul cărţii 19 x 19 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMax ramane peste noapte la Paula
Rating-ul tău
Max ramane peste noapte la Paula face parte din seria Soricelul cititor - povesti care explica lumea din jurul nostru si ofera un divertisment extraordinar micilor fani ai fotbalului cu varsta peste 3 ani.
 
Ura! Pentru prima data, Max are voie sa ramana peste noapte la prietena lui, Paula. Isi face rapid bagajul: pijamaua, periuta de dinti si, bineinteles, lanterna. Dar oare poate Max sa adoarma fara pupicul de noapte buna al mamei?
 
Cartile ilustrate pentru copiii de la 3 ani sunt ideale pentru a privi si a citi cu voce tare impreuna. Textele si ilustratiile de inalta calitate transmit cunostinte tehnice initiale despre subiecte importante din viata de zi cu zi pentru copii.
Seria Soricelul cititor cuprinde numeroase povestiri interesante, in special pentru copiii prescolari.